У ШКОЛАХ СТАРТУЄ ОСВІТНЯ ПРОГРАМА “СУПЕРГЕРОЇ FAST” ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ПРО СИМПТОМИ ІНСУЛЬТУ

Щоб навчити дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та звертатися за невідкладною медичною допомогою, в українських школах розпочинається освітня програма ”Супергерої FAST”, яку підтримує МОН. Долучитись до програми може кожна школа України.

Концепція НУШ має на меті навчати дітей життєво необхідним навичкам та компетенціям у природний для них спосіб: через гру, співпрацю, спілкування. Запропонована програма є прикладом компетентнісного підходу до навчання та надає дітям важливі знання про основи здоров’я і про те, як звернутися за невідкладною медичною допомогою.

Долучитися до програми може кожна школа в Україні. Для цього потрібно лише зареєструватися на сайті. Після реєстрації вчитель отримує безкоштовний доступ до усіх навчальних та методичних матеріалів для проведення тематичних уроків.

Програма передбачає 5 інтерактивних занять, після яких діти отримують звання Супергероя FAST та відповідний сертифікат. На підтвердження успішного проходження програми організатори пропонують всім Супергероям FAST фотографуватися в масках та завантажувати фотографії для встановлення рекорду Гіннеса – найбільшого в інтернеті фотоальбому Супергероїв. Долучитися до рекорду можна за посиланням. Маску можна роздрукувати прямо з сайту, або ж виготовити з кольорового паперу.

Дізнатися більше про програму і долучитись до супергеройських сімей можна на її сайті та у цьому матеріалі МОН.

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.