ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН СТАНЕ ЧАСТИНОЮ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО ПОРТАЛУ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ

Онлайн-платформа “Всеукраїнська школа онлайн” стане частиною Єдиного державного порталу цифрової освіти “Дія. Цифрова освіта” – Уряд затвердив відповідне Положення.

Вебпортал “Дія. Цифрова освіта” вже сьогодні є універсальним інструментом навчання для людей різних вікових категорій і професій. Він постійно наповнюється освітніми матеріалами, серіалами з одночасною можливістю перевірити (через Цифрограм) і підвищити рівень цифрової компетентності користувачів.

На порталі також передбачена можливість пройти курси (зокрема, вчителям і школярам) та отримати сертифікати з організації інтерактивного дистанційного навчання, цифрової грамотності для вчителів, підприємництва, фінансової та медійної грамотності, кібербезпеки, штучного інтелекту, діджитал-маркетингу тощо.

Водночас платформа “Всеукраїнська школа онлайн” теж активно наповнюється за підтримки міжнародних партнерів. Розробляється мобільний застосунок, триває робота над розширенням функціоналу. Наступний крок – розроблення та затвердження нормативно-правових актів, які визначатимуть порядок наповнення ВШО освітніми матеріалами, уроками, а також унормування процедури проведення експертизи цих матеріалів.

Докладніше про це читайте за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 38

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.